5 500 frisörföretagare till Företagarna

Jag känner en toppenkvinna och har förmånen att få besöka henne en gång varannan månad ungefär. Stunden hos henne är lika med avkoppling och ny energi. Hon tvättar mina trötta hårtestar, masserar liv i hårbotten och förvandlar ett ostyrigt fågelbo till svala, moderna och någon gång faktiskt  t o m fräcka frisyrer. Dessutom är hon trevlig och lagom pratsam. Ett och annat problem har faktiskt fått sin lösning där i stolen. Varje gång jag är där tänker jag ”Men varför gör jag inte detta lite oftare?”. Nåväl, bakom varje frisörsalong finns också en eller flera ofta ganska hårt slitande företagare. Därför känns det extra roligt att  Frisörföretagarna har anslutit sig till Företagarna. Nu kan vi vara med och påverka företagarklimatet för frisörer. Frisörföretagarna är en bransch- och arbetsgivarorganisation och har ca 5 500 medlemmar. Företagarna stärker genom anslutningen sin ställning som Sveriges största företagarorganisation.  Arbetet för ett bättre företagarklimat är kärnan i Företagarnas samarbete med branschförbunden.

 – Genom samarbetet med Företagarna är vi övertygade om att vår gemensamma röst kan förbättra Sveriges företagarklimat och förutsättningarna för våra medlemmar. Frisörbranschens största utmaning är den överdimensionerade utbildningsvolymen, eftersom den skapar problem i form av främst överetablering, osund konkurrens och arbetslöshet, säger Frisörföretagarnas vd Thomas Francke.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>